С възстановен училищен стол и обновени класни стаи ОУ „Д-р Петър Берон“ започва новата учебна година

0
1228
ОУ

С възстановен училищен стол ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен, ще започне новата учебна година. До момента училището разполагаше с такъв, но с ограничен брой места. Поради нарастващия брой ученици желанието на всички бе да се увеличи капацитетът на стола, като за целта бе необходим ремонт на по-голямо помещение в сградата.

Със съвместни усилия училищното настоятелство „Успяваме заедно“, ръководството на училището, ученици и родители постигнаха целта си – училищният стол е възстановен. На тази кауза бяха посветени редица благотворителни инициативи през предходната учебна година. Със средствата, събрани от тях, и средства от бюджета е извършен цялостен ремонт на училищния стол, който вече разполага с около 100 места за хранене на децата. Във връзка с работата в условията на COVID-19 храненето ще е по график, така че да се осигури максимална дистанция между учениците.

Обновени са напълно и някои от класните стаи. „Вложихме много старание и любов в обновяването на базата и с нетърпение очакваме старта на учебната година. Благодарим на цялата училищна общност за подкрепата и вярата в по-доброто бъдеще на нашето училище!“, споделят от ръководството на училището.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here