„Да повярваш в Коледа“ е най-новото детско представление на Драматично–куклен театър „Иван Радоев“

0
636
Да повярваш в Коледа

„Да повярваш в Коледа“ се нарича най-новото детско представление на Драматично–куклен театър „Иван Радоев“. Сценарият и постановката са Милена Мавродиева, а сценографията и кукли – на Емил Янакиев. В представлението участват актьорите Анелия Стойнова, Дориана Гълъбова, Ива Николова, Ирена Ненчева, Генадий Николов, Мариян Стефанов, Сергей Константинов и Петьо Кръстев.

Снегът се сипе над къщите. Бяла пелена е покрила всичко наоколо. Навън е студено, но лицата на хората са озарени от усмивки. Наближава най-светлия празник – Коледа.
Но Жорко е тъжен и самотен. Той е убеден, че Коледа не съществува… Докато не открива истински приятел – Коледния елф. Впускайки се в едно студено приключение, помагайки на малкото еленче, Жорко открива нов, приказен свят – света на Коледа, изпълнен с много топлина и обич. Неговата смелост и доброта спечелват сърцето на благия старец, който му разкрива най-голямата чудо. Защото чудеса съществуват. Важното е да повярваш в Коледа, убедени са създателите на спектакъла.

Най-малките зрители могат да го видят на 16 декември от 17:00 часа, както и на 17, 18 и 19 декември от 18:00 часа на сцена „Пан Бурянин”.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here