С пъстър спектакъл детска градина „Гергана” отпразнува своята 50-годишнина

0
560
детска градина

С много настроение, весели песни, танци и огромна торта беше отбелязана 50-годишнината на Детска градина „Гергана” с директор Таня Каменова. На сцената се изявиха всички групи на детското заведение със своите таланти. Гости на събитието бяха кметът Георг Спартански, председателят на Общинския съвет Мартин Митев, представители на Регионалния инспекторат по образование, на отдел „Образование” при Община Плевен, директори на детски градини.

„Днес откривам тук бъдещи хористи в общинския хор „Гена Димитрова”, танцьори в Северняшкия ансамбъл, музиканти в Плевенската филхармония или Духовия оркестър. Петдесет години са добро начало и аз съм убеден, че целият екип ще продължи да работи със същия професионализъм и обич към децата“, каза в приветствието си Георг Спартански.

По повод юбилея той връчи на директора Таня Каменова почетен плакет на Община Плевен. Малчуганите и учителите бяха поздравени и от председателя на Общинския съвет Мартин Митев, който подари на детската градина книжки и пособия.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here