С детски книжки и пособия за рисуване изненадаха плевенски деца в неравностойно положение от “Леони” България

0
559
Андрей Косоухов, директор на “Леони” България
Андрей Косоухов, директор на “Леони” България.

Андрей Косоухов, директор на “Леони” България, и Мария Тодорова, експерт „Връзки с обществеността“ на завода, посетиха Центъра за настаняване от семеен тип в плевенския жк „Сторгозия“ в седмицата на Великден, информират от завода. Гостите подариха пъстри книги от някои от популярните майстори на писаното слово, сред които Ангел Каралийчев, Елин Пелин, Александър Дюма, както и пособия за рисуване.

Домакините поздравиха гостите с впечатляващи песни, пресъздаващи красотата на българския празничен фолклор, и ги изненадаха с ръчно изработени подаръци от младите хора и персонала на центъра.

Андрей Косоухов беше впечатлен от познанията по география, астрономия и история, които децата демонстрираха, а посещението спонтанно премина в приятелска надпревара по рисуване, в която нямаше победени.

„Пожелаваме на Вас, Вашите семейства и екипа Ви светли празници, здраве и благоденствие“, обърнаха се към гостите от ръководството на Центъра. Андрей Косоухов благодари за изключително топлото гостоприемство и добави: „За нас възможността да споделим време с Вас и с тези толкова талантливи млади хора е повече от чест.”

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here