Разнообразни постановки за деца и възрастни предлага афишът на ДКТ „Иван Радоев“ за януари 2021 г.

0
458
ДКТ "Иван Радоев"

Разнообразни постановки за деца и възрастни предлага афишът на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ за месец януари 2021 г. „Човекът от Подолск“ от Дмитрий Данилов и с режисьор Васил Василев ще се играе на 19 януари от 19 часа – за зрители 14+. Авторският спектакъл на Ованес Торосян „Harlem shake“ ще е на 22 януари от 19 часа – също е за аудитория над 14 години.

„Един мъж и една жена“ от Валентин Красногоров и с режисьор Анастас Попдимитров ще се играе на 26 януари от 19 часа. В ролите участват Мариета Калъпова и Георги Ангелов. Спектакълът е за зрители над 14 години.

Постановката „Серьожа е много тъп“ от Дмитрий Данилов, с режисьор Васил Василев ще бъде представена на следващия 27 януари от 19 часа – за зрители над 14 години.   

Авторският спектакъл на актьора Ованес Торосян „Аспарух“ може да бъде видян на 29 януари от 19 часа. В ролята на Аспарух се превъплъщава актьорът Александър Кънев.

Първата постановка за най-малките зрители през януари е „Безценното камъче“ по българска народна приказка. Режисьор е Ива Николова и ще бъде представена на 21 януари от 18 часа.   

Приключенията на любимия Франклин“ от Полет Боржоа с режисьор Дориана Гълъбова ще зарадват детската аудитория на 23 януари от 11 часа, а „Аладин и вълшебната лампа“ – драматизация и режисура на Милена Мавродинова, ще се играе на 28 януари от 18 часа. „Грозното патенце“ по Х. К. Андерсен в сценичен вариант на Теодора Гълъбова малчуганите могат да гледат на 30 януари от 18 часа.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here