Психотерапевтът Мадлен Алгафари ще е лектор в Училището за родители на СУ „Стоян Заимов“ – Плевен

0
582
Мадлен Алгафари

Психотерапевтът Мадлен Алгафари ще е лектор в Училището за родители на СУ „Стоян Заимов“ в Плевен тази събота, 20 ноември, от 14,30 ч. Срещата ще е онлайн и ще е на тема „Разговор за възпитанието и бъдещето на децата ни“.  

В събитието родителите ще имат възможност да участват активно с въпроси. Дискусията ще обхване различните типове отношения между деца и родители. Тя ще даде насоки как да бъде намерено решение на определени конфликти. Ще стане въпрос за трите психични структури у всеки човек: Дете, Възрастен и Родител, и какви биха могли да са причините да не можем да сме гъвкави при смяната на тези три Его-състояния.

Мадлен Алгафари е успешен психотерапевт, писател, преподавател, режисьор, преводач, председател на борда на Българския институт по неорайхианска аналитична психотерапия, главен редактор на световното списание по психотелесна терапия IBPJ, издавано от Европейската и Американската асоциации по психотелесна терапия, член на Българската асоциация по психотерапия, на Европейската асоциация по психотелесна терапия и др.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here