Плевенският театър отваря врати на 15 юни с комплимент към публиката – три безплатни представления на открито

0
977
ДКТ "Иван Радоев"

Плевенският Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ отваря врати на 15 юни, а цените на билетите за представленията ще са със 70% по-ниски. Дългоочакваните срещи на зрителите и актьорите ще се състоят при добре известните противоепидемични мерки, а залата по време на всяко представление ще е заета на 30%.  

Първите три представения ще са на открита сцена – до камбанарията на църквата „Св. Николай“, и с вход свободен. На 15 юни от 17 часа децата могат да гледат „Франклин“ от Полет Боржоа с режисьор Дориана Гълъбова, а от 20,30 часа възрастните ще се забавляват с „Господа, другари, pichove и дами“ по текстове на Виктор Ляпин, Гогол, Чехов и Хашек и сценична версия и режисурата на Димо Дешев. На 16 юни от 17 часа е представлението „Грозното патенце“ по Х. К. Андерсен – сценичен вариант на Теодора Гълъбова.

Продажбата на билети за всички спектакли през следващия месец започва на 1 юни, а крайният срок за връщане на билети за несъстояли се представления е 19 юни. Работното време на касата е 10-18 часа, от понеделник до петък.  

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here