Плевенските мотористи ще зарадват с подаръци за Коледа децата без родителска грижа

0
379
Мотоколеда 2023

Широка подкрепа получи за 12-та поредна година дарителска кампания за деца в нужда „Мотоколеда“ 2023, организирана от плевенските мотористи. Тя набира средства, с които да подпомогне лечението на деца, както и да зарадва с подаръци за празниците малчуганите, лишени от родителска грижа.

Кулминацията на събитието ще е днес 25 декември 2019 г., в 14,30 часа, на площад „Възраждане“, където ще има много приятни емоции и изненади и ще се извие голямо коледно хоро. Преди това шествието на мотористите, облечени в костюми на Дядо Коледа, ще тръгне от зала “Балканстрой” (в 11 ч.), ще обиколи целия Плевен и ще разнесе подаръци на малчуганите. По традиция участниците ще си направят снимки пред Панорама „Плевенска епопея 1877“.

Каузата подкрепиха и тази година много плевенчани. Средства бяха набрани чрез десетки дарителски кутии в различни обекти, благотворителни базари, търгове, концерти и други инициативи. За първа година мотористите имаха и дарителска банкова сметка, което даде възможност за още по-широка подкрепа на кампанията.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here