Плевенски и софийски творци създадоха забавна образователна песничка за безопасност на движението

0
483
безопасност на движението - песничка

Плевенски и софийски творци създадоха забавната образователна детска песничка “Спазвам правилата” – за безопасността на движението. Проектът, който бързо печели симпатиите на разнородна публика, се реализира от Театър “Денница арт”, парти агенция “Джули марули” и продуцентската компания Full Moon Wolf и е подкрепен от Национален фонд “Култура”. В реализацията на

Песничката се изпълнява от актрисата в ДКТ “Иван Радоев” Ива Николова, ученичката в НУИ “П. Пипков” Лили Ан Бешева и Константин Икономов.   

Композитор на музиката е Ангел Бешев, режисьор е Мария Веселинова, оператор е Павел Павлов, монтажът е дело на Теодора Гърбова, а директор продукция е Златка Журналова.

Във видеоклипа участват Петя Бончева, Лили Ан Бешева и Петьо Горанов. Песничката засяга темата за правилното пресичане на пътното платно и правилата, които трябва да се спазват от всички участници в пътното движение. По темата екипът подготвя още две детски песнички: “Светофар” и “Зебрата“ – също финансирани от Национален фонд „Култура“.

Песничката „Спазвам правилата“ може да видите тук:

https://www.youtube.com/watch?v=sRqcjBnH3fU

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here