Плевенчанката Валерия Георгиева спечели в “Ергенът”

0
537
Валерия Георгиева - Ергенът

Фотомоделът и защитник на бездомните животни Валерия Георгиева е победителка в телевизионния формат по bTV “Ергенът” – сезон 2. 24-годишната плевенчанка спечели сърцето на пианиста Евгени Генчев, който й предложи да се омъжи за него, а тя прие. Последният епизод на предаването беше излъчен тази вечер.

„Какво да те правя? Ти си голяма беля! Разбрах го в момента, в който те срещнах. Ние сме напълно различни. Ти си самонадеяна, дръзка, ината и безкомпромисна. Дойдох тук и предполагах, че ще е откачено. Дали ще срещна истинската любов, преследван от сто камери – имах своите съмнения. И тук идва голямата беля – срещнах я! Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб. Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми. Пазя всички писма и ги чета непрекъснато“, призна Евгени пред Валерия.

„Много съм щастлива! Това е нещо, което чаках най-дълго“, сподели Валерия пред камерата на романтичното риалити.

Валерия Георгиева работи като фотомодел в чужбина – предимно в Токио, Япония, където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на няколко от най-престижните азиатски списания. Валерия е напълно естествена, без никакви корекции, което азиатците ценят. “Харесвам се и се приемам такава, каквато съм”, казва тя.

В своята видеовизитка тя призна, че качества като суета и егоизъм са й непознати, затова се е отдала на кауза, която да осмисля живота й. Тя и нейна приятелка създават приют за бездомни кучета и котки, които обичат безрезервно. Това занимание поглъща голяма част от времето и средствата й, но това я кара да се чувства пълноценна.

“Аз имам две лица. Едната ми самоличност работи, за да изкарва пари, а другата да може да ги харчи за каузата”, с усмивка признава плевенчанката. Тя е убедена, че смисълът на живота е в това да можеш да даваш и да вложиш средствата и времето си в нещо значимо.

Вторият сезон на “Ергенът” стартира през месец февруари 2023 г., когато 25 дами бяха посрещнати от пловдивския пианист Евгени Генчев. Сред претендентките имаше жени с най-различни професии и интереси.

Снимки: bTV

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here