Playback театър „Разкажи ми“ ще гостува в Плевен

0
358

Playback театър „Разкажи ми“ ще гостува в Плевен. Нестандартното преживяване ще бъде представено на 5 септември, от 19 ч., в Артцентър „Плевен“. Входът е свободен.

Playback театърът е импровизационен театър, в който зрителите разказват онова, което ги вълнува, а актьорите и музикантите превръщат техните истории в театрален пърформанс. Споделеното оживява на сцената в образи, музика, танц, поезия и всичко се ражда от мига.

На сцената ще се изявят Яна Вачкова – диригент, Мария Велкова – музикант, и актьорите Мариана Василева, Росица Петракиева и Ангел Ганчев.

„На нашата сцена ще изживеете всяко свое настроение, всеки свой миг на радост или тъга, всяка своя забавна или съкровена история, през проникновението на нашите актьори и музиканти. Playback театърът е магия, която преобразява познатото и ни връща очарованието на спонтанността, любовта и заедността“, поясняват от екипа на представлението.

Спектакълът е част от проекта „Диалог през сърцето“, който е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here