Отложеният концерт на Лили Иванова в Плевен ще е на 25 юли

0
605
Лили Иванова

Националното турне 2022 на Лили Иванова ще мине през Плевен. Попзвездата ще зарадва почитателите си на 25 юли, от 21 часа – концертът ще е в Летния театър в Кайлъка. Осигурена е възможност и за правостоящи. Билети ще се продават на място преди концерта. Заради здравословни проблеми звездата отложи няколко от изявите си през юни месец, сред които и тази в Плевен.

Концертите на звездата и нейния екип започнаха на 14 април в родния й град Кубрат. Музикалното събитие беше представено още в градовете Разград, Търговище, Ловеч, Враца, Монтана, Козлодуй, Бургас. Предстоят й още десетки концерти в цялата страна, като в някои от големите български градове като Варна и Пловдив има по две срещи с публиката.

Морската ни столица посрещна Лили Иванова на крака на 17 юли, а публиката дари примата на българската попмузика с огромна любов по време на десетия концерт от националното й турне 2022. На финала екзалтираните зрители пяха със своята любимка вечните песни от нейния репертоар „Щурче“, “Детелини“ и „Панаири“ и я извикаха три пъти на бис.

Следват изяви в Созопол на 11 август и в Пловдив на 13 август. През октомври Лили Иванова ще пее в Хасково, Ямбол, Сливен, Смолян, Панагюрище, Сандански, Благоевград. През ноември – в Шумен, Русе, Добрич. Финалният концерт на примата ще е на 4 декември 2022 г. в зала “Арена Армеец” в София.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here