НУ „Христо Ботев“ в Плевен посрещна своите ученици под звуците на българска гайда

0
906
НУ

НУ „Христо Ботев“ в Плевен посрещна своите ученици отново с множество изненади и по стара традиция под звуците на българска гайда. Водещ на празничната програма беше Драгомир Драганов – известен телевизионен водещ и шоумен.

Тържествен сигнал за начало на празника дадоха малките фанфаристи от НУ „Христо Ботев“. Вокална група „Ботевци пеят“ и съставът на малките мажоретки от четвърти клас създадоха празнично настроение, после думата беше дадена на най-малките – първокласниците, които рецитираха стихчета.

За радост на всички ученици, родители и гости най-интересното и вълнуващо шоу под надслов „Училището дава крила“ представиха магьосникът Трезор, принцесата на българския цирк – Еми Велкова и младият еквилибрист и балансьор Алекс Костов.

За чудесното настроение на всички и специално за децата се погрижи симфоничен квартет „ГеоМарЧаЛо“. Цветелин Горанов – директор на НУ „Христо Ботев“ приветства учениците и им пожела здраве, спорна и успешна учебна година. Сред гостите на тържеството бяха общински съветници, политици, общественици.

В началото на деня бе подписан и договор за сътрудничество между НУ „Христо Ботев“ – Плевен и ОУ „Цветан Спасов“ – Плевен, като важна част от клаузите в него са съвместни дейности, подпомагащи прехода от 4 към 5 клас и по-добрата адаптация на учениците.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here