Националното турне на вентролога Димитър Иванов – Капитана и неговия спътник Бай Тъньо ще мине през Плевен

0
1030
Димитър Иванов - Капитана

Националното турне на единствения вентролог у нас Димитър Иванов – Капитана и неговия спътник Бай Тъньо ще мине през Плевен. Новото стендъп шоу „Образцов дом“ на атрактивния тандем ще бъде представено на 4 октомври от 19.00 ч. в зала „Катя Попова“.

Вентрологът е човек, който може да говори, без да движи челюстта и устните си, а Бай Тъньо като главно действащо лице успява да осмисли с хумор и най-наболелите точки от нашето ежедневие. Димитър Иванов е от Димитровград и през 2008 година завършва актьорско майсторство за куклен театър. Благодарение на кариерата му като стендъп комедиант и годините му професионален опит като актьор, той се превръща в национален феномен след есента на 2018 г, когато пленява публиката и впечатлява невероятно дори самия водещ по време на представянето си в „Шоуто на Слави“ с помощта на куклата Бай Тъньо. Трифонов лично поема обучението по на актьора, който завършва курса на Том Крол, един от водещите американски преподаватели, дал начален старт на редица големи имена във вентрологическото изкуство.

Димитър Иванов е не само единственият вентролог в България, а и един от най-добрите в Европа. Овладял е по блестящ начин сложното и пленително изкуство и впечатлява всеки път публиката със своите шоупрограми. Капитана вече е пълноправен член на Световната организация на вентролозите и с помощта на колеги от различни държави продължава да се развива и да усъвършенства дарбата си.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here