Музикални послания за красота и любов изпратиха от сцената на читалище „Съгласие 1869“ Вокална група „Арлекино“ и Хайгашод Агасян

0
540
Вокална група "Арлекино"

Музикални послания за красота, любов и изконни стойности изпратиха от сцената на читалище „Съгласие 1869“ Вокална група „Арлекино“ и Хайгашод Агасян. Концерт-спектакълът зареди аудиторията в залата с непринуденост, радост и талант. Подходящо подбраните игри пък провокираха децата в залата да си спомнят и изрекат най-важните думички в живота им, каквито са „мама“, „Родина“, „приятели“.  

Младите изпълнители с ръководител Виолета Боянова, която влезе в ролята на водещ заедно с Хайго, превърнаха изявата в празник на младостта и таланта, а публиката аплодира възторжено 10-те песни, включени в най-новия им албум „Планета на мечтите”. Той беше записан тази пролет в студиото на Максим Горанов, който е и артистичен директор на Вокалната група. В музикалната колекция е включена и песента „На Плевен с любов”, написана специално за 150-годишнината на най-стария културен институт в града, която то чества през 2019 г.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here