Микс от музикални жанрове и стилове събират в шоуспектакъла “Музика в куфар” Рада Тотева и Мариана Мирчева

0
384
Музика в куфар - Рада Тотева и Мариана Мирчева

Микс от музикални жанрове и стилове са събрали в музикалния шоуспектакъл “Музика в куфар” Рада Тотева – сопран, и Мариана Мирчева пиано. Двете дами ще разкажат по атрактивен и завладяващ начин една вълнуваща музикална история, която ще донесе много радост и положителни емоции на зрителите.

В нея са вплетени арии от опери и оперети, канцонети, мюзикъл и филмова музика, които внимателно са подбрани от двете изпълнителки. Рада Тотева е солистка на Софийската опера и балет, а пианистката Мариана Мирчева е корепетитор на Общински хор “Гена Димитрово” – Плевен – паралелно с това тя участва и в много творчески проекти.

Предстоящият музикален шоуспектакъл е една вълнуваща история за любовта, разказана чрез средствата и естетиката на класическата музика. “Любовта, раздялата и надеждата могат да се съберат в един куфар и да тръгнат на красиво пътуване”, уверяват Рада Тотева и Мариана Мирчева и очакват с нетърпение срещата си с публиката на 19 октомври, от 19,30 ч., в кафе “Бордо” (ул. “Сан Стефано” 14) в Плевен. 

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here