Лили Иванова празнува рожден ден с нов проект

0
493
Лили Иванова

Лили Иванова празнува рожден ден днес, 24 април. Любимата певица на поколения е подготвила изненада за почитателите си. Това е документалният филм „Тайната снимка“, на който е продуцент. Лентата е запечатала срещи-анкети между нея и 10 български журналисти, а премиерата й ще се състои след края на извънредното положение, информират от bTV. Въпросите към звездата и нейните отговори рисуват картината на живот й и на времето, в което твори.  

Откъси от филма ще бъдат излъчени на 25 април, събота, от 18 часа в телевизионното предаване „Карбовски: Втори план“, в което ще се включат и журналистите Георги Тошев и Антон Хекимян. Заедно с Мартин Карбовски те са основни участници във филма „Тайната снимка“, а съботното издание на предаването е посветено на рождения ден на примата на българската попмузика.

С Антон Хекимян, снимка: bTV

В лентата участват още журналистите Атанас Стоянов („БГ радио“), Бойко Василев (БНТ), Валерия Велева („Епицентър“), Георги Любенов (БНТ), Георги Неделчев (сп. „Биограф“), Диляна Димитрова („Площад Славейков“) и Симеон Колев („БГ радио“).

Респектиращата кариера на звездата на българската попмузика вдъхновява много изпълнители и нейни почитатели не само у нас. Броят на концертите на Лили Иванова в България и зад граница е над 10 000. До момента има издадени 38 самостоятелни албума, над 45 малки плочи със сингли, над 15 компилации и различна продукция, издадена в Румъния, Турция, Испания, Германия и СССР. През 2019 година Съюзът на артистите в България я удостоява с награда – първият по рода си „Икар“ за изключителни заслуги към музиката и културата. През септември същата година Лили Иванова получава и голямата награда на Столична община – статуетка на Св. София за ярки постижения в културата.

С Георги Тошев, снимка: bTV
Снимка: bTV

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here