Летните занимания за деца в библиотеката на читалище „Съгласие“ започват на 17 юни

0
392
библиотека

Летните занимания за деца в библиотеката на читалище „Съгласие“ – Плевен, започват на 17 юни и ще продължат до 31 юли 2020 г. За да са безопасни срещите, залата ще бъде дезинфекцирана, а местата са ограничени, затова е необходимо предварително записване (поне един ден по-рано) на телефон 0876/ 700385 или на и-мейл library1869@abv.bg.

За да са интересни, забавни и вълнуващи заниманията и съобразени с възрастта, децата ще са разделени на две групи: първа – от 3 до 6 години (всяка сряда от 11 до 12 часа), и втора – от 7 до 14 години (всеки петък от 11 до 12 часа). Ако има родители с две деца, които попадат в различните групи, може да ги водят заедно или поотделно.

За първа група са предвидени четене на приказки, оцветяване и рисуване, работилница “Сръчни ръчички”, разигравене на малки етюди по приказки и участие в различни образователни игри. Децата от втора група ще посетят света на книгите, в който ще се запознаят с творчеството на различни автори и техните произведения, ще редят пъзели, ще разиграват малки етюди по приказки и детски книги, ще рисуват, ще участват в различни образователни игри.

При невъзможност за провеждане на някое от детските занимания от читалището ще уведомят предварително.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here