Колоритните герои от сериала “Ало, ало!” превземат сцената на читалище “Съгласие 1869” с комични истории

0
308

Колоритните герои от сериала “Ало, ало!” ще се изявят на сцената на читалище “Съгласие 1869” в Плевен. Публиката ще се срещне с Рене, лейтенант Грубер, преданата секретарка Хелга, решителната Мишел. Спектакълът ще бъде представен на 23 февруари, в 19 часа.

Пиесата на Джеръми Лойд и Дейвид Крофт е поставена в театър “Възраждане” от режисьора Роберт Янакиев. Участват актьорите Свежен Младенов, Мира Върбанова, Анатоли Лазаров, Георги Златарев, Донка Аврамова – Бочева, Ивет Радулова, Мариана Жикич, Боян Младенов, Христо Ботев Станчев, Лили Шомова, Йордан Ръсин, Ивайло Драгиев, Ивайло Добрев, Виттория Николова, Жана Рашева.

„Действието се развива в малкото френско градче Нувийон. Нашите персонажи сякаш са родени, за да забавляват и очароват. Английският хумор с „френски акцент”, неочакваните обрати и странните характери, любимите образи, познати ни и от телевизионния сериал, ме привлякоха със страшна сила. Не може да не ги заобичаш. Малко хора знаят, че пиесата „Ало, ало!” е писана преди сценария на филма, който според някои класации е най-продаваният сериал в света. Нашият театър е странна компилация между двете, все едно си вътре в киното, на снимачната площадка, само дето нямаме право на дубли. Публиката воайорства, и, надявам се, ще се забавлява”, споделя по повод спектакъла режисьорът.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here