Люси Дяковска
Люси Дяковска позира с кучето Зара.

12 български звезди се съблякоха за календара BeHuman(e) 2021, за да покажат, че без дрехи и етикети, в същността си, всички сме просто хора.
Издаден от фондация Single Step и Фондация „Шаро – подай лапа на изоставените“, календарът е изцяло с благотворителна цел и се стреми да насърчи доброто и човешкото у всички.

В изданието се включиха Азис, Александра Петканова, Ваня Джаферович, Диляна Попова, Иво Аръков, Калин Врачански, Койна Русева, Краси Георгиев, Люси Дяковска, Николета Лозанова, Папи Ханс и Прея. Към звездите се присъединиха и кученцата, които намериха свой дом, благодарение на фондация „Шаро“, а именно Айрън, Амига, Ари, Вито, Дарк, Дикси, Домино, Зара, Мими, Мики, Тара и Чарли.

Всички снимки са дело на фотографа Костадин Кръстев – Коко, който заснема естетични кадри, изобразяващи искрената обич между човек и животно. Календарът BeHuman(e) 2021 може да бъде закупен от https://bit.ly/Singlestep или https://bit.ly/Sharo и е на стойност 20 лв, като всички приходи са с благотворителна цел.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here