Хор “Гена Димитрова” ще повтори концерта ”Влюбени ноти” по желание на публиката

0
491
Хор "Гена Димитрова"

Общински хор “Гена Димитрова” ще повтори концерта си ”Влюбени ноти” по желание на публиката. Музикалното събитие, посветено на Деня на любовта и виното, предизвика огромен интерес сред зрителите, които изпълниха до краен предел зала “Катя Попова” в Плевен на 7 февруари. Много от желаещите да съпреживеят концерта се наложи да останат прави до неговия край, но това не попречи на доброто им настроение, усмивките и бурните аплодисменти, с които възнаградиха артистите. Десетки зрители пък останаха разочаровани извън зала “Катя Попова”, но сега ще могат да се насладят на интересната музикална програма.

Повторението на концерта ще се състои на 29 февруари, четвъртък, от 18,30 ч., в зала “Катя Попова”. Входът е свободен. Диригент ще е Анелия Дечева, а клавирният съпровод ще е на Мариана Мирчева. Със солистични изпълнения ще се изявят Боряна Бешева, Даниел Меса и Венелин Андреев. В програмата са включени популярни песни и откъси от мюзикъли, сред които Hello Dolly, What a wonderful world, Smoke gets in your eyes, Love, Can’t help falling in love, Мемоry, Summertime, Hijo de la luna и много други.

В музикалния празник ще участват още Татяна Македонска и Момчил Петков от Клуба по спортни танци „Артефакт“ с ръководител Люба Валентинова.

Съорганизатор на събитието е Община Плевен.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here