Футболен турнир за купата на Средношколското общежитие “Данаил Попов“ се проведе в навечерието на Празника на Плевен

0
73
Футболен турнир

Четвъртият детски футболен турнир за купата на Средношколското общежитие “Данаил Попов“ – Плевен, се проведе в навечерието на Празника на Плевен – 15 май, на новия терен с изкуствена трева – до градския стадион. В състезанието се включиха общо четири отбора: по един от ПГ по туризъм “Алеко Константинов“ (треньор Вероника Николова) и ПГ по транспорт “Цветан Лазаров“(треньор Иван Симов) и два отбора от Средношколското общежитие “Данаил Попов“ (треньор Цветан Басаров).

Спортното събитие се проведе под патронажа на председателя на Общинския съвет – Плевен, доц д-р Иван Малкодански. Специален гост беше и заместник-областният управител Николай Абрашев, който награди победителите в турнира.

„Благодарни сме на всички за участието. И понеже всички се представиха страхотно, всеки от отборите си тръгна с купа и медали. Спорът е здраве, изгражда характера, учи на спортсменство и не на последно място – носи много приятни емоции“, каза Веселка Лилова, директор на Средношколското общежитие. Тя благодари за ангажираността към събитието на представителите и на двете институции.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here