Фотомоделът и защитник на бездомните животни Валерия Георгиева е една от участничките в “Ергенът”

0
1667
Валерия Георгиева
Валерия Георгиева, снимка: личен архив

Фотомоделът и защитник на бездомните животни Валерия Георгиева е една от участничките в телевизионния формат по bTV “Ергенът”. 24-годишната плевенчанка работи в чужбина – предимно в Токио, Япония, където заминава на 18-годишна възраст. Била е на кориците на няколко от най-престижните азиатски списания. Валерия е напълно естествена, без никакви корекции, което азиатците ценят. “Харесвам се и се приемам такава, каквато съм”, казва тя.

В своята видеовизитка Валерия признава, че качества като суета и егоизъм са й непознати, затова се е отдала на кауза, която да осмисля живота й. Тя и нейна приятелка създават приют за бездомни кучета и котки, които обичат безрезервно. Това занимание поглъща голяма част от времето и средствата й, но това я кара да се чувства пълноценна.

“Аз имам две лица. Едната ми самоличност работи, за да изкарва пари, а другата да може да ги харчи за каузата”, с усмивка признава плевенчанката. Тя е убедена, че смисълът на живота е в това да можеш да даваш и да вложиш средствата и времето си в нещо значимо.

Признава, че до момента не е срещнала мъж, който да заслужи вниманието й. Надява се Евгени Генчев, който е ергенът в едноименния телевизионен формат, да обича животните и да е добър човек.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here