Елизабет Захариева спечели две първи награди за вокал от Международния онлайн конкурс „Art in Exsperience“

0
730
Елизабет Захариева

13-годишната плевенчанка Елизабет Захариева спечели две първи награди от Международния онлайн конкурс „Art in Exsperience“ – Северна Македония. Талантливата певица впечатлява с изпълненията си международното жури, съставено от представители на 8 държави, и то й присъжда първо място в категория естраден вокал и първо-специално в категория фолклор с максимален брой точки – 100. В конкурса участват повече от 450 изпълнители от 25 държави.

„Благодарни сме организаторите, на международното жури и към вокалните педагози Доротея Люцканова и Елка Недялкова, както и на представителите от Арткомпания „Нови звезди“, коментира по повод поредния успех на Елизабет нейната майка Силвия Захариева.

Пандемията и извънредното положение не попречиха на талантливата плевенчанка да пожъне успехи с участията си в престижни международни онлайн фестивали. В този период тя печели три първи места от Международния онлайн фестивал „Лемари“ – Беларус, в който се съзтезава с повече от 400 участници от 21 държави, а по-късно прибавя към колекцията си с отличия две втори и едно трето място от Международния онлайн фестивал „Sing at home“ – Италия, в който се включват изпълнители от 31 държави.  

Участията на Елизабет Захариева в престижни форуми за вокално майсторство продължават, като паралелно с това очаква скоро да бъдат обявени резултатите от конкурси в Израел и Монако.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here