Елизабет Захариева грабна две първи награди от международен вокален конкурс в Москва

0
729
Елизабет Захариева

13-годишната Елизабет Захариева грабна две първи награди от Международния вокален конкурс „Лети со мной“ в Москва, който се проведе онлайн. Талантливата плевенчанка е лауреат първа степен в номинация естрада, където се представя с песента „Writings on the wall“, и в номинация фолклор – там демонстрира огромния си потенциал с песента „Излел е Дельо хайдутин“.

Отличията са й присъдени от международно жури от професионални певци и музиканти, композитори, представители на шоубизнеса и продуценти. Председател е Елена Пинджоян – основател и художествен ръководител на театър-студио „Непоседи“, което е известно като „фабрика“ за звезди. Там са се обучавали Сергей Лазарев, Кристиан Костов и много други наложили се певци, актьори и телевизионни водещи.

В този международен конкурс участвам за първи път и много се радвам на оценката на журито. Щастлива съм, когато получавам признание от утвърдени имена в музикалната сфера. Благодаря на вокалните си педагози Доротея Люцканова и Елка Недялкова!“, сподели за „Духът на Плевен“ Елизабет Захариева.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here