Елизабет Захариева дари част от едногодишната си стипендия от Фондация „Димитър Бербатов“ на друго талантливо дете

0
1130
Елизабет Захариева

Талантливата певица Елизабет Захариева от Плевен получи своята статуетка, съпътстваща Голямата награда на Фондация „Димитър Бербатов“ за 2019 г., на която плевенчанката е носител. Официална церемония за награждаване на отличените за 2019 г не се състоя заради пандемията, а вече тече кампанията, която ще излъчи лауреатите за 2020 г. http://dberbatov.org/nagradi/nominate/.

Елизабет спечели стипендия за учебната 2020/2021 г., а тя реши да направи дарение към Фондацията, с което да подкрепи друго талантливо дете. „Много съм Ви благодарна за отпуснатата стипендия и Голямата награда, затова смятам, че след като съм получила този огромен подарък от Вас, трябва да споделя част от нея и с някого, който има нужда… Имам желание да участвам с дарение в размер на едномесечната ми стипендия. Учили са ме, че благородството ни прави Хора!“, обръща се талантливата певица и добър човек към Фондацията.

„Щастливи сме, че освен талантлива, Бети има сърце и за нуждите на другите. Поздравления за нейните родители, които не само я подкрепят, но и я възпитават в емпатия. Очакваме Елизабет и в Клуб 2020“, коментират от Фондация „Димитор Бербатов“.

А равносметката на Елизабет Захариева за извървения път е следната: „Казват, че уроците са в битките, а не в победите. Моите битки винаги са били най-вече с мен самата. Те бяха красиви, бляскави и осветени от прожектори. Всеки път аз се опитвах да надскачам себе си. Явно съм успявала, щом в ръцете си държа този толкова специален трофей – Голямата награда в област „Изкуство“ V-VIII клас на Фондация „Димитър Бербатов“.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here