Две легенди: Боксьорът Детелин Далаклиев и неговият треньор Петър Лесов ще се срещнат с почитатели в Плевен

0
320
Далаклиев - среща

Последният световен шампион на България по бокс Детелин Далаклиев и неговият треньор Петър Лесов, извел го до титлата в Милано през 2009 година, ще бъдат специални гости на Панорама мол Плевен. Двете легенди ще се срещнат с почитатели на 11 март, събота, от 12,00 часа на НИВО 1 (пред магазин „Зора”). Входът е свободен.

Именитите спортни величия ще отговарят на въпроси и ще споделят интересни моменти от своя житейски и спортен път, след което ще раздадат автографи и ще се снимат с всеки, който желае да има спомен от срещата си с тях.

В събитието ще участват и талантливите плевенски деца от Клуба по модерни танци „Dance With Me by Chrissy Alex” с художествен ръководител Кристиана Петкова.

Световният шампион от Милано и спортист №1 на България за 2009 г. Детелин Далаклиев е носител на много медали от световни и европейски първенства, а Петър Лесов е двукратен европейски първенец и е най-младият български олимпийски шампион, стъпил на върха на славата на Летните олимпийски игри в Москва през 1980, когато е само на 19 години.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here