Две деца от Артшкола „Колорит“ са в ТОП 10 в класацията “Талантливи деца на България” 2023 на Фондация „Енчо Керязов“

0
337
Артшкола "Колорит"

Лилия Янкова – 13 г., и Радостин Кралев – 16 г., от Артшкола „Колорит“ са в ТОП 10 в годишната класация за талантливи деца – в категория „Изкуство“, за 2023 г. на Фондация „Енчо Керязов“. Комисията е избрала след внимателна оценка и селекция най-впечатляващите 10 млади творци от общо 245 кандидатури.

Плевенските млади таланти са представени от ръководителя на школата Майя Ананиева на базата на големия брой  световни  и международни  престижни награди, извоювани през 2022 година от  тях. Лилия Янкова и Радостин Кралев през 2023 година спечелиха и приза „Успелите деца на България“ в класацията на фондация „Димитър Бербатов“ и станаха „Горд член на Клуб 2023″.

Майя Ананиева е изключително горда с това поредно голямо признание на успехите и таланта на нейните ученици. “Тези класации пресяват най-ярките таланти и им дават нова перспектива за творческо развитие. Артшкола „Колорит“ като утвърден лидер на световната сцена на детското и младежко изкуство открива, развива, изгражда и вдъхновено реализира таланта на деца в областта на изобразителното изкуство. Тези ярки постижения са гордост за мен като артпедагог, за Плевен и за България. Щастлива съм, че имам вдъхновени и преуспяващи ученици, с които оставяме колоритна творческа следа”, Коментира Майя Ананиева по повод поредното признание на нейни ученици.  

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here