Духовият оркестър „Битоля“ открива Брас бенд феста „От бай Дико до „Тико, тико…“ в Плевен

0
498
Духов оркестър - Плевен
Духов оркестър - Плевен, диригент: Пламен Марков

В Плевен днес започва традиционният Брас бенд фестът „От бай Дико до „Тико, тико…“. Събитието ще се проведе от 14 до 16 септември и се организира от Община Плевен. Изявите ще започват всеки ден от 18 ч. – с дефиле от площад „Възраждане“, през Градската градина до Регионалния исторически музей.

Първата фестивална вечер от 18.30 ч. в парка на музея ще се представи Духовият оркестър „Битоля“ от побратимения на Плевен едноименен град в Република Северна Македония. От 19.30 ч. ще се изяви Духовият оркестър „Заедно“ (Троян), а от 20.30 ч. е представянето на Биг бенд „Стара Загора“.  

На 15 септември след дефилето, от 18.30 ч. започва концертът на Духовия оркестър „Търговище“, в 19.30 ч. на сцената излиза Духовият оркестър „Габрово“, а последен ще свири Духовият оркестър „Видин“ – в 20.30 часа.

В последния ден на фестивала, 16 септември, са концертите на Духовия оркестър „Пловдив“ – от 18.30 ч., Биг бенд „Велико Търново“ – от 19.30 ч., и Биг бенд „Плевен“, който ще закрие фестивала с програма от 20.30 ч.  

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here