Дамите от плевенския Лайънс клуб „Огледало“ даряват апаратура и консумативи срещу коронавируса на УМБАЛ “Д-р Георги Странски”

0
491
Лайънс клуб

Дамите от плевенския Лайънс клуб „Огледало“ даряват апаратура и консумативи срещу коронавируса на УМБАЛ “Д-р Георги Странски” в Плевен, информират от организацията. Средствата са набрани чрез дарителска кампания. Предстои да бъде предоставен портативен шестканален ЕКГ апарат, който ще се използва при приема на всеки пациент в болницата. Осигурени са и безконтактни термометри, предпазни маски и дезинфекциозни препарати – NOCOLYSE ONE SHOT и NOCOLYSE NEUTRAL за лечебното заведение.

„Ние, дамите от Лайънс клуб „Огледало“ носим отговорност и като членове на най-голямата хуманитарна организация в света – Лайънс интернешънъл. Отговорността към обществото – да сме там, където има нужда от нас. Най-горещите точки в страната в момента са болниците – на първо място медиците и болните. Това са нашите роднини, приятели и близки! Нека се погрижим за тях!“, призовават добротворците.

С благотворителния акт те отбелязват 12 години от създаването на Дамски клуб „Огледало“ и 2 години като Лайънс клуб „Огледало“, които отбелязаха на 15 март 2020 г. До момента от организацията са помагали на хора в неравностойно положение, с диабет и нарушено зрение, работили са за обогатяване знанията на децата, полагали са грижи за опазване на околната среда и др. А в създалата се кризисна ситуация с коронавируса те насочват усилията си в тази посока.

Желаещите да дарят средства могат да го направят чрез следните начини:

– по банкова сметка:

СДРУЖЕНИЕ ДАМСКИ КЛУБ ОГЛЕДАЛО
ТЪРГОВСКА БАНКА Д
IBAN: BG94DEMI92401000206218
BIC: DEMIBGSF


– с наложен платеж или чрез пощенски паричен превод на посочен адрес или офис на Еконт, Спиди;


– на адрес на Лайънс куб „Огледало“: гр. Плевен, ул. „Иван Вазов“ 10, търговски център „Елит“.

Всеки дарител ще получи договор за дарение. Необходимите данни за него са двете имена на дарителя, телефон и адрес за доставка. Можете да се свържете с организацията чрез тел: 0878 300 503 или e-mail: lkogledalo@gmail.com

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here