„Човекът от Подолск“ е първото представление за юли в ДКТ „Иван Радоев“

0
444
ДКТ "Иван Радоев"

„Човекът от Подолск“ от Дмитрий Данилов е първото представлление за месец юли в афиша на ДКТ „Иван Радоев“. Режисьор на постановката е Васил Василев. Спектакълът е на 6 юли от 19 часа, за зрители над 14 години. „Господа, другари, pichove и дами“ по текстове на Виктор Ляпин, Гогол, Чехов и Хашек зрителите могат да гледат на 7 юли от 19 часа. Сценичната версия и режисурата са на Димо Дешев.

Авторските спектакли „Аспарух“ и „Harlem Shake“ на актьора и режисьор Ованес Торосян, които предизвикаха огромен интерес през изминалия месец, ще зарадват желаещите да ги гледат съответно на 9 и 10 юли от 19 часа. Представленията са подходящи за зрители над 14 години.

„Боинг, боинг“ от Марк Камолети с режисьор Васил Василев ще се играе на 13 юли от 19 часа – отново е за зрителска аудитория над 14 години. На следващия 14 юли от 19 часа е спектакълът „Серьожа е много тъп“ от Дмитрий Данилов с режисьор Васил Василев. Постановката е за публика над 14 години.

„Рейс“ от Станислав Стратиев с адаптация на текста и режисура на проф. Здравко Митков ще се играе на 15 юли от 19 часа – за зрители над 12 години, а на следващия 16 юни от 19 часа пубиката над 14 години може да гледа класическото загавие „Вишнева градина“ от А. П. Чехов с режисьор Василий Сенин.

Театър „Константин Величков“ – Пазарджик, ще гостува на плевенска сцена със спектакъла „Баща ми се казва Мария“ от Иван Ангелов с режисьор Асен Блатечки. Постановката е на 8 юли от 19 часа.

За детската аудитория са спектаклите „Грозното патенце“ по Х. К. Андерсен и сценичен вариант на Теодора Гълъбова (7 юли, 18 часа), „Таласъмчето Тами“ от Магда Борисова с режисьор Ива Николова (14 юли, 19 часа) и „Безценното камъче“ по българска народна приказка с режисьор Ива Николова (18 юли, 18 часа).

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here