Читалище “Христо Ботев 1959” – Плевен обяви прием в школите си за новия творчески сезон 2023/2024

0
461
Народни танци - деца - Илиан Илиев

Читалище “Христо Ботев 1959” – Плевен обяви прием в школите си за новия творчески сезон 2023/2024 г.

Желаещите могат да се включат в разнообразни занимания. Културното средище предлага изучаването на народни танци в Детски танцов състав – за деца от 7 до 10 години. Художествен ръководител е хореографът Илиан Илиев, който е преподавател и в НУИ “Панайот Пипков” – Плевен, а корепетитор е Пешка Михайлова.

Почитателите на спортните танци могат да се присъединят към голямото и разнообразно семейство на Школата по спортни танци “Зорая” – ръководители са изявените и многократно отличавани на състезания у нас и в чужбина Десислава Йотова и Милчо Илиев.  

За любителите на рисуването е Школата по изобразително изкуство с ръководител Станимира Вълчева – преподавател и в НУИ “П. Пипков” – Плевен. Под нейното ръководство младите таланти могат да творят любителски или да се подготвят за кандидатстване в специализираните средни или висши училища.

Читалището предлага още творчески занимания в Школата по пиано с преподавател Правда Георгиева и тренировки по айкидо с инструктор сенсей Даниел Адамов.

При интерес към предлаганите занимания желаещите могат да се свържат с читалище “Христо Ботев 1959” – Плевен, на телефон 0879 013 718 или да го посетят на място на адрес бул. “Русе” 6,

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here