Благотворителна детска изложба събира средства за реновиране на Лекоатлетическата зала в Плевен

0
631
Благотворителна изложба - Лайънс клуб - Плевен

Благотворителна изложба „Деца таланти помагат на деца шампиони“ събира средства за реновиране на Лекоатлетическата зала при Спортно училище „Георги Бенковски“ в Плевен. Инициативата е на Лайън клуб – Плевен. Експозицията ще бъде открита в търговски център „Мания Тауър“ на 17 септември от 18.30 ч. Представени са картини на деца от плевенската Арт школа „Таланти”, както и творби на други деца от Плевен и страната. Лице на кампанията с мото „Да създадем условия за шампиони” е олимпийската шампионка на троен скок, плевенчанката Тереза Маринова, която е откупила благотворително първата картина.

Необходимата сума за ремонт на Лекоатлетическата зала е 250 000 лв, а изложбата е първата проява от поредица други. Показаните картини участват и в търг на страницата на Лайънс клуб – Плевен във Фейсбук. Наддаването става чрез коментар под съответната творба. Крайна дата на търга е 00.00 ч. на 1 октомври 2019 г.

Лайънс клуб – Плевен ще посвети и 7-я си благотворителен бал на същата спортна кауза. Тазгодишната инициатива е под надслов „Да създадем условия за шампиони!“ Събитието ще се състои в зала „Ферия“ на 19 октомври 2019 г. от 19:00 ч. Цената на куверт е 90 лева. Желаещите може да подкрепят инициативата и с дарителски куверт (без присъствие) на стойност 50 лв. Средства се превеждат на дарителската банкова сметка на Лайънс клуб – Плевен:

IBAN: BG79RZBB91551010847484

BIC: RZBBBGSF

РАЙФАЙЗЕНБАНК

ВАЛУТА: BGN

ЛАЙЪНС КЛУБ ПЛЕВЕН

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here