Биляна Добрева пее в „Гласът на България“ тази вечер

0
1462
Биляна Добрева

Биляна Добрева ще участва в кастингите на тъмно в телевизионния формат „Гласът на България“ по bTV тази вечер, 5 април, от 20 часа. Чаровната плевенчанка, която почитателите й в града добре познават от многобройните й изяви на сцена, ще доказва таланта си през взискателното жури в състав Михаела Филева, Камелия, Иван Лечев и Графа.

Чаровната светлоока плевенчанка е завършила Националното училище по изкуствата „Панайот Пипков“ в Плевен със специалност виола в класа на Момчил Мончев. На този инструмент свири от 11-годишна, като за периода на обучението си има множество изяви и награди от национални и международни конкурси.

Интересът й към музиката и желанието й да пее се раждат в ранна детска възраст. Изявява се като солистка на училищния хор, а по-късно започва да пее в Детски хор „Звъника“ с ръководител Ваня Делийска. Развива таланта си и в частната школа на Искра Милкова Highlight singing studio при вокалния педагог Вирджиния Събева –  участник в един от сезоните на телевизионния музикален формат X factor.

Паралено с музикалните си интереси Биляна Добрева обича да гримира, да рисува и да изработва албуми, картички и други произведения на приложното изкуство. Друга нейна страст е кулинарията.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here