Безплатен транспорт за гражданите и гостите на града осигурява Община Плевен по повод празничния концерт „Майка България“

0
195
Летен театър

Безплатен транспорт за гражданите и гостите на града осигурява Община Плевен по повод празничния концерт „Майка България“, посветен на Деня на Съединението, информират от пресцентъра на местната власт. Културното събитие ще се състои на 5 септември, вторник, от 20.00 часа, в Летния театър в парк „Кайлъка“. Входът за публиката е свободен.

В 19.30 ч. в същия ден два електробуса на „Тролейбусен транспорт“ ЕООД ще потеглят от спирката на Община Плевен директно до паркинга при езерото в „Кайлъка“. След края на концерта електробусите ще чакат за обратния маршрут в 21.30 ч. – отново на паркинга при езерото с лодките. Превозните средства ще са с надписи „Служебен“ и „За концерта в Летния театър“.

В празничния концерт ще участват Плевенската филхармония, Хор „Гена Димитрова“ с диригент Анелия Дечева, Формация „ГеоМарЧаЛо“, Общински духов оркестър с диригент Пламен Марков, Северняшкият ансамбъл за народни песни и танци „Иван Вълев“ и актьори от Драматично-куклен театър “Иван Радоев”.

В програмата са включени патриотични и народни песни и маршове. Автор на аранжиментите и диригент ще е маестро Георги Милтиядов.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here