Анелия Дечева спечели конкурса за началник на Отдел „Култура и туризъм“ в Община Плевен

1
4025

Анелия Дечева спечели конкурса за началник на Отдел „Култура и туризъм“ в Община Плевен. Тя встъпва в длъжност от днес, 3 януари 2024 г., информираха от Пресцентъра на местната администрация за „Духът на Плевен“.

Конкурсът за длъжността се състоя на 29 декември 2023 г., като до него бяха допуснати 4-ма от общо 5 кандидати, обозначени с инициали: А. С. Д., М. Т. Т, С. С. З. и В. В. И. Не беше допуснат до конкурс кандидатът Д. И. С., тъй като не е подал писмено заявление за участие. В информацията за конкурса не беше посочен състав на комисията, която ще оценява кандидатите за длъжността.

От Община Плевен увериха, че е спазена напълно процедурата за провеждане на конкурса, състоял се в два етапа: тест и интервю с постигналите на теста минималния изискуем резултат.

Анелия Дечева ще бъде представена официално на 8 януари – по време на оперативното заседание с присъствие на журналисти в Община Плевен. Новият началник на Отдел „Култура и туризъм“ е дългогодишен диригент на Общински хор „Гена Димитрова“. На този етап няма яснота кой ще е ръководител на Хора.

1 коментар

  1. Честито на г-жа Дечева. Достоен човек, който ще направи много за културата, която доста години беше в упадък.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here