Интерактивното детско театрално шоу “Сапунена фантазия” ще очарова плевенската публика

0
274
Балони

Интерактивното детско театрално шоу “Сапунена фантазия” ще гостува в Плевен. Представлението ще е на 16 септември, събота, от 11 ч., в Панорама мол Плевен. Входът е свободен.

Главно действащо лице в спектакъла е професионалният куклен актьор Коле Китанов, който е създател на Софийския частен детски театър „Мале-Мале“. Със своето шоу „Сапунена фантазия“ той достига до полуфинала в телевизионното предаване „България търси талант” през 2019 г., а от 2023 година официално е член на Световната асоциация на актьорите, изпълняващи професионални балонени сапунени представления.

В „Сапунена фантазия“ всеки следващ номер носи неочаквана изненада за публиката, а сапунените балони са основното средство на този спектакъл, построен на принципа на класическата клоунада. В началото погледът на зрителя е привлечен от най-елементарните малки сапунени балони, които всички като деца са привили вкъщи, а след това продължава с градация: сапунени балони с дим, огнени сапунени балони, пет балона един в друг… Финалният акцент на програмата е завладяващ и очарова винаги публиката – нарича се “Портал към мечтите” и представлява човек, затворен в балон.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here