23 детски рисунки от Габрово участват в конкурса “Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие”

0
4678
рисунки

23 детски рисунки от Габрово участват в конкурса “Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие”. Артпроявата е в рамките на XVIIІ-то Mеждународно изложение – договаряне “Пчеларство – Плевен 2020”, което се провежда от 6 до 10 февруари в Плевен. Изложението се организира от “Партнерс експо” ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен, под патронажа на Областна администрация – Плевен и Министерство на земеделието и горите.

Малките художници от Габрово развиват таланта си в Школа по рисуване „Елиза Арт“. Тяхна преподавателка е Елиза Ковачева – Цокова, която плевенската публика познава от нейна самостоятелна изложба през 2018 година в града. Нейните възпитаници всяка година се представят достойно и печелят награди от конкурса “Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие”. По традиция той ще завърши с красива изложба на участниците.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here