13-годишната плевенчанка Елизабет Захариева покори с гласа си и Холивуд

0
698
Елизабет Захариева

Нов бляскав успех пожъна талантливата плевенчанка Елизабет Захариева. Този път тя покори с гласа си Холивуд и спечели бронз в направление „Вокал“ от Световния шампионат на изкуствата WCOPA. Чаровната 13-годишна девойка се състезава в група до 16 години, но това не й попречи да демонстрира своите многократно доказани качества в конкуренция с над 3000 участници от 60 държави.

Конкурсът се провежда в 2 етапа онлайн, като компетентно жури селектира допуснатите до полуфинала, а след това определя и класирането в отделните категории на финала. Председател на оценяващите е Ромео Джонсън. Той е певец, композитор и търсен вокален треньор, работил със световни звезди като Майкъл Джексън, Джанет Джаксън, Queen, Лейди Гага, Кристина Агилера и др. Има богат опит в прослушванията и кастингите на вокалисти за предавания на MTV и др., както и в откриването на бъдещи звезди на световната музикална сцена. Елизабет Захариева го впечатлява с кавърверсия на песента „I have nothing“ на великата Уитни Хюстън и получава правото да надгради уменията си по време на неговия Световен звезден виртуален лагер.

За поредния успех в творческия си път Елизабет Захариева е благодарна на своя вокален педагог Доротея Люцканова и на Арткомпания „Нови звезди“, представител за България на Световния шампионат на изкуствата WCOPA – Холивуд.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here