Впечатляващият български вентролог Димитър Иванов – Капитана и неговата кукла Бай Тъньо ще гостуват в Плевен със забавно шоу

0
466
Димитър Иванов - Капитана
Снимка: webcafe.bg

Първият български вентролог и носител на наградата за най-добър комедиант за 2022 Димитър Иванов – Капитана ще гостува в Плевен със забавно шоу. Събитието ще се състои на 18 март, събота, от 11,30 часа в Панорама мол Плевен (Ниво 1). Входът ще бъде свободен.

Невероятният комик ще представи забавна програма за малки и големи. Вентрологът е човек, който може да говори, без да движи челюстта и устните си, а Бай Тъньо като главно действащо лице успява да осмисли с хумор и най-наболелите точки от нашето ежедневие.

Димитър Иванов е от Димитровград и през 2008 година завършва актьорско майсторство за куклен театър. Благодарение на кариерата му като стендъп комедиант и годините му професионален опит като актьор, той се превръща в национален феномен след есента на 2018 г., когато пленява публиката и впечатлява невероятно дори самия водещ по време на представянето си в „Шоуто на Слави“ с помощта на куклата Бай Тъньо. Трифонов лично поема обучението на актьора, който завършва курса на Том Крол, един от водещите американски преподаватели, дал начален старт на редица големи имена във вентрологическото изкуство.

Димитър Иванов е не само единственият вентролог в България, а и един от най-добрите в Европа. Овладял е по блестящ начин сложното и пленително изкуство и впечатлява всеки път публиката със своите шоупрограми. Капитана е пълноправен член на Световната организация на вентролозите и с помощта на колеги от различни държави продължава да се развива и да усъвършенства дарбата си.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here