Турнето на Георги Христов ще мине през Плевен

0
638
Георги Христов

Турнето на Георги Христов ще мине през Плевен на 8 юни, информираха организаторите на събитието. Голямата попзвезда на България ще зарадва своите многобройни почитатели с впечатляващи концерти. Името на музикалното събитие е “Две целувки” и е в съзвучие с новата му едноименна песен, която пожъна огромен успех още при първата си среща с публиката на 8 март 2022 г. Музиката и аранжиментът са дело на Димитър Гетов, а текстът е на Ангел Симеонов.

Дългоочакваните концерти ще предложат на почитателите на обичания изпълнител както новите му хитове, така и популярните и незабравими познати песни.

Турнето започва на 7 март във Враца, следват концерти в Перник на 11 април, в Хасково на 1 юни, в Русе на 7 юни, в Плевен на 8 юни и в Сливен на 13 юни. Очаква се да бъдат обявени дати за концерти и в други градове.

„Ще имате възможност да бъдете близо до своя любим изпълнител, до този голям глас, а знаете, че това ескалира винаги до взривяваща емоция, песни и танци!

Ще се потопите в искреността на чувствените текстове, оригиналността на поднасяне, харизматичното присъствие и на незабравимия темперамент.

Любимите песни, съчетани с вълшебния му глас ще стоплят като огнище добротата в душата ви и ще катализират бурна, щастлива емоция! Това ще е и посланието на турне 2023 г. на великия Георги Христов – добрина и щастие!“, споделят организаторите на турнето.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here