Традиционните летни ваканционни дни в Центъра за работа с деца в Плевен започват на 1 юли

0
69
ЦРД

Традиционните летни ваканционни дни в Центъра за работа с деца в Плевен започват днес, 1 юли, и ще продължат до 31 юли. Инициативата е безплатна и дава възможност на малчуганите да рисуват, спортуват, танцуват, пеят и творят.

Преди това всеки родител трябва да попълни на място декларация, с която да заяви воля и съгласие детето му да бъде включено в летните ваканционни дни, организирани от ЦПЛР – ЦРД – Плевен.

Заниманията ще са всеки работен ден, от 10 до 12 часа, на площадката пред ЦРД и в залите в сградата и са подходящи за деца от начален и среден курс на плевенските училища. На открито ще се играят футбол, тенис, федербал, народна топка и забавни и състезателни  игри.

Ще се състоят още летен пленер по приложни изкуства и живопис, модерни танци, народни танци и сцена на талантите. Децата ще имат възможност да пеят народни песни и да слушат народна музика, да се занимават с лего конструирани и настолни игра, ще мерят сили на шахматната дъска, ще научат какво може да се изработи с “вълшебна ножичка”, какво е авиомоделизъм и др.

Летните ваканционни дни ще бъдат закрити на 31 юли с изложба, концерт и детска дискотека. 

За повече информация: 0887/216 541 – директор; 0879/375 109 и 064/802 489 – канцелария.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here