Специалисти по репродуктивна медицина са герои в новия роман „Плодовете зреят нощем“ на писателката от Плевенския край Неда Антонова

0
404
Неда Антонова
Писателката Неда Антонова

Писателката от Плевенския край Неда Антонова пише нов роман, който се нарича “Плодовете зреят нощем”, сподели самата тя пред Издателска къща “Хермес”. Творбата вече е преполовена и поднася интересни паралелни истории: едната сюжетна линия разказва “за това как в наше време лекарите стават сътрудници на Бога и дават деца на ощетени семейства чрез възможностите на асистираната репродукция инвитро, а другата изследва въпроса как през отминалите векове жените са били принуждавани по абсурдни причини да убиват дадените им от Бога деца, преди още да се родят…” 

Новината за предстоящия роман на обичаната от поколения български читатели Неда Антонова предизвика вълна от положителни коментари и красиви пожелания в социалните мрежи. Ценителите на впечатляващото творчество на писателката са нетърпеливи да вземат и новата й книга в ръце, за да се докоснат до неподражаемото й писателско майсторство и до създадения по нейния специален начин неописуем нов свят, който ще покори безапелационно четящия и ще го пренесе другаде – сред ярки образи и разтърсващи събития. Там, където душите се пречистват чрез изпитанията, за да се докоснат до откровенията на Бога.  

Изключително интересна и необичайна е темата за асистираната репродукция, която този път е избрала писателката с обичайни предпочитания към исторически личности и сюжети. Този факт пали още повече любопитството на многохилядните почитатели на нейното творчество и със сигурност ще нагнетява интензитета на интереса с всеки изминал ден до премиерата на книгата “Плодовете зреят нощем”.  

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here