С предложение за брак завърши дипломирането на възпитаници на Факултет „Обществено здраве“ при Медицинския университет в Плевен

0
913
Благовеста Боянова - Благи

С предложение за брак завърши дипломирането на Випуск 2021 и Випуск 2022 на Факултет „Обществено здраве“ при Медицинския университет в Плевен, което се състоя вчера в зала “Магнум” на висшето училище. След тържественото връчване на дипломите на 140 бакалаври и магистри от четири специалности Хюсеин Мерхат Юсеин, който завърши специалността “Медицинска рехабилитация” – бакалавър, и продължава обучението си в магистърска програма, остана сам на сцената, за да изрази признателността си към всички преподаватели през годините и да сподели, че Медицинският университет ще му липсва, защото обича всичко, което е имал възможност да преживее и научи в него. 

След това усмихнатият и развълнуван младеж призна, че още една любов изпълва дните му и тя е към неговата любима Благовеста Боянова, която покани на сцената. Изненаданата млада жена се появи с усмивка и вълнение под радостните аплодисменти на цялата зала и прие с категорично “Да” красивия годежен пръстен, който й дари нейният любим в знак на вечна любов и всеотдайност. Атмосферата на ритуала допълни подходящо песента I love you baby от незабравимото телевизионно предаване “Море от любов” с водеща Наталия Симеонова.  

Организацията на нестандартното събитие беше запазена в тайна до самата му реализация, за да е пълна и неповторима емоцията за младата дама. Тази годината тя също се дипломира – със специалност “Фотография”, в Нов български университет в София.

Семейството на Хюсеин е от град Ловеч. Всички заминават да живеят и работят в Мюнхен, Германия, още когато той е 2-годишен. Младежът се връща в родината си, за да учи в Медицинския университет в Плевен, а тук, в един прекрасен ден преди година, среща и Благовеста.

През месец август 2022 г. двойката планира сватба, сподели в аванс за “Духът на Плевен” щастливата майка на Благовеста – Виолета Боянова, певица в Общински хор “Гена Димитрова” и художествен ръководител на Вокална група “Арлекино” при читалище “Съгласие 1869”.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here