С концерт-спектакъла “Коледен сън” ще зарадва верните си почитатели Общински хор “Гена Димитрова”

0
402
коледа

С концерт-спектакъла “Коледен сън” ще зарадва верните си почитатели Общински хор “Гена Димитрова” с диригент Анелия Дечева. Събитието ще е на 22 декември, от 18 часа, в Драматично-куклен театър „Иван Радоев“.

В програмата са включени евъргрийни и популярни коледни песни, а солисти ще са Боряна Бешева, Милена Йотова, Виолета Боянова и Даниел Меса. Част от събитието ще са децата от Вокална група „Арлекино“ с ръководител Виолета Боянова и танцьори от Балетната школа с ръководител Маня Николова – и двете формации са при читалище „Съгласие 1869“. Сценарият и режисурата на концерт-спектакъла са на Ива Николова, а озвучаването – на „Рули ООД“.

Входът е свободен, но с билети, които може да бъдат получени от касата на ДКТ „Иван Радоев“ от 13-ти декември. Работното време в делничните дни е от 9 до 19:30 ч., а в събота – от 9 до 13 ч. Телефонът за връзка е 064/83/43/76.


Концертът могат да посетят само зрители със зелен сертификат. В деня на събитието за публиката ще бъде отворен пункт за безплатни антигенни тестове – в ДКТ „Иван Радоев“, от 17 часа.

Музикалното събитие е част от коледните празници, които организира Община Плевен.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here