С интерактивни работилници по програмиране за деца откриват новата зала Mindhub в Плевен

0
849
mandHub

С интерактивни работилници по програмиране за деца откриват новата зала Mindhub в Плевен. Тя се намира на ул. „Хан Крум“ №13, Офис 1, партер. „Ще ви очакваме на 8 и 9 февруари (събота и неделя), от 10:00 до 17:00 ч., заедно да дадем възможност на вашите малчугани да развият ключови умения и компетенции, необходими им за успех в професиите на бъдещето“, коментират организаторите.


За децата между 6 и 11 години са подготвени интересни и интерактивни работилници през целия ден. С помощта на ментори те ще програмират роботите Даш и Дот, ще създават програми и ще задават инструкции. Родителите пък ще научат повече за предлаганите програми, кои групи са подходящи за тяхното дете и какви умения на 21 век развиват основите на програмирането.

MindHub e първият иновативен клуб по програмиране за деца на възраст между 6 и 11 години. Курсовете помагат на малчуганите да развиват своето логическо и аналитично мислене, изучавайки фундаменти в програмирането.

За повече информация и заявки за участие в работилниците за деца желаещите може да се обадят на телефон + 359 877 220 039 или да попълните следната форма: https://bit.ly/2Ug8N4N

Входът за събитието е безплатен.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here