Психологът Наталия Георгиева представя стихосбирката си “Мисъл в пет минути самота” в Плевен

0
460
Наталия Георгиева

Психологът Наталия Георгиева ще представи стихосбирката си “Мисъл в пет минути самота” в Плевен. Литературната среща ще е на 13 януари 2022 г., от 18 часа, в кафе “Бордо” (ул. “Сан Стефано” 14).

Поетичната книга може да бъде определена като скицирана рисунка, която създава завършена представа за случващото се вътре в човека и в света около него. Творбите са размисли за творчеството, любовта, границите и отчуждението.

Стиховете са част от духовните търсения на авторката. В пет минути самота те се усмиряват, противоположните емоции се балансират, а душата е в хармония със себе си. Много от описаните състояния в стихосбирката са опитности, през които всяка човешка душа преминава – и копнежът по хармония, и болката, и страданието, и усещането за самота, пояснява Наталия Георгиева.

Тя е родена на 3 септември 1989 г. в град Ловеч и е психолог по образование. Започва да пише поезия в ранните си тинейджърски години, вдъхновена от първите любовни трепети.

За музикалната атмосферата събитието ще допринесе флейтата на Мария Александрова, преподавател в Националното училище по изкуствата “Панайот Пипков” в Плевен.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here