Пролетна изложба живопис представят художничката Владимира Йорданова и нейни ученици

0
213
Изложба - Владимира Йорданова

Пролетна изложба ще представят художничката Владимира Йорданова и 9 нейни ученици от Ателието й по живопис. В експозицията със свои творби ще се включат и деца от Ателието по рисуване при Центъра за ранно детско развитие „Стълбичка“ – Плевен, с управител психологът Боряна Конова. Събитието е на 12 май, от 18 часа, в Къщата на художниците (ул. “Димитър Константинов” 17).

Чаровната художничка обича да изненадва почитателите си и любителите на изобразителното изкуство. Темите и в тази експозиция са разнопосочни, разгърнати в натюрморти, пейзажи, портрети, абстрактни композиции. Постоянно вдъхновение за авторката са нейните двама синове близнаци.

Дамите от Ателието по живопис, което Йорданова води, ще демонстрират чрез творбите си пътя, който са извървели от последното си представяне пред публика. Техните творчески изяви са родени от огромната им любов към изкуството. Експозицията показва десетки живописни платна.

Младите таланти от Ателието по рисуване при Центъра за ранно детско развитие „Стълбичка“ – Плевен, също имат интересни творби, които да споделят с публиката. Под вещото ръководство на своя артпедагог Владимира Йорданова децата се развиват и усъвършенстват по безкрайния път на изкуството.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here