Президентът на Лайънс клуб – Плевен “Огледало” Мариета Павлова е първата говорителка за 2022 г в социалния формат “Тя в Плевен”

0
538
Мариета Павлова

Президентът на Лайънс клуб – Плевен “Огледало” Мариета Павлова е първата говорителка за 2022 г във формата “Тя в Плевен”. Събитието ще е на 9 февруари, от 18 ч., в кафе “Бордо” (ул. “Сан Стефано” 14).  

Освен доброволец, гостенката е съсобственик на рекламна агенция и запален пътешественик. Вярва, че всичко, което правиш със сърце и любов, носи удовлетворение и те кара да се усмихваш.

Срещата ще е със свободен вход, но се изисква зелен сертификат. Капацитетът за посетителите е ограничен, затова е необходима предварителна резервация на тел.: 0878650618. 

*****

„ТЯ в Плевен“ представя активните жени от града и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали, и успехите, които са постигнали.

Социалният формат е създаден в Пловдив от Академия „Екатерина Каравелова“ през юни 2018 г. с цел да вдъхновява и спомага за сформирането на общности, където всяка жена може да намери подкрепа. Сега „ТЯ в …“ обединява над 20 доброволци, които редовно организират форматите в Пловдив, Варна, Габрово, Велико Търново, Сандански и др.

Събитието в Плевен се организира на доброволчески принцип от Николайка Цонева, Петя Василева, Диана Тотинска и Ралица Петрова. Медиен партньор на изявата е „Духът на Плевен“ (spiritofpleven.com).

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here