Поредна кампания ще проведат „Капачки за бъдеще“ на 20-ти юни в Плевен

0
443
Капачки за бъдеще

Поредна кампания ще проведат „Капачки за бъдеще“ на 20-ти юни в Плевен. Акцията по предаване на капачки ще е от 10:00 до 14:00 часа, а мястото е паркингът на магазин „Кауфланд“ на ул. „Гренадирска“ 199. В същия ден и час паралелно ще бъде създадена организация в още 11 града, а на следващия 21-ви юни – в Пазарджик и Враца.

„Събрахте много капачки, нали? Е, крайно време е тези капачки да се превърнат в апаратура, която помага на детските и родилните отделения! Прекрасно е, че хората от големите градове за ПОРЕДЕН път се обединяват, за да помогнат на недоносените бебенца в по-малките!
До момента, благодарение на същите тези хора предимно от големите градове, рециклирахме над 260 000 кг пластмаса и дарихме кувьози в 22 града! Само припомняме, че най-младият кувьоз в изброените места беше от 1989-та година. До момента тези кувьози са помогнали на стотици бебенца! Отделно помогнахме на още 7 болници с апаратура, необходима за грижа за бебетата и децата заедно с кувьозите“, припомнят от „Капачки за бъдеще“.

Остави коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here